Apple Airpods Pro 2 gelekt – Nieuw design?

Met het Unleashed-evenement eerder deze maand achter de rug, vestigen de ontwikkelingen op het gebied van ruimtelijke audio de aandacht op actieve noise-canceling oordopjes in het Apple-assortiment. Volgens de gelekte afbeeldingen die MacRumors ontving van een gebruiker die alleen bekend staat als “Xerxes”, heeft Apple plannen om begin 2022 een update uit te brengen voor hun draadloze oordopjes de AirPods Pro 2.

Hoewel de informatie afkomstig is van een onbevestigde bron zou het aannemelijk kunnen zijn, want tot nu toe hebben verschillende bronnen zelfs een release dit jaar gesuggereerd, wat op dit moment wel vreemd lijkt, en Apple Leaks Pro’s Twitter-feed suggereerde dat we zouden kunnen wachten tot de herfst van 2022.

Het ontwerp van de AirPods Pro 2

In juni van dit jaar deed Apple exec Kevin Lynch in een interview met de publicatie Techcrunch een subtiele suggestie dat biometrische gegevens een van de belangrijkste aspecten van AirPods in de toekomst zouden kunnen zijn.
Dit sluit aan bij berichten dat de AirPods Pro 2 opnieuw zullen worden ontworpen met motion tracking-mogelijkheden om zich te richten op gezondheids- en fitnessintegratiefuncties.

Uiteraard zinspeelde Lynch niet op de ontwikkeling van een model, maar hij zei wel dat “sensor fusion allerlei potentieel heeft.” Als we kijken naar de onlangs uitgebrachte Apple Watch en iPhone en hoe AirPods tot nu toe zijn geïntegreerd, kan deze technologie zorgen voor verbeterde datatracking van twee afzonderlijke groepen sensoren binnen een apparaat.

Airpods Pro 2 gelekt
Nieuw design Airpods Pro 2 – via MacRumors

Zoals gesuggereerd in een Digitimes-rapport, zouden functies die bloedzuurstofmonitoring op de Apple Watch Series 6 mogelijk maken, ook andere biometrische gegevens kunnen vastleggen door het omgevingslicht in een omgeving te meten, dus we zouden deze heel goed kunnen zien met de AirPods Pro 2.
Met deze update kunnen we ook een verbetering van de energie-efficiëntie verwachten, terwijl de huidige Apple H1-chip functies ondersteunt als Adaptive EQ en verminderde audio latency.

De nieuwe AirPods Pro zouden nog betere algemene prestaties en gebruikerservaring moeten bieden, met ruimtelijke audio-ondersteuning. We kunnen ons voorstellen dat de prijs in de buurt zal liggen van het vorige model dat 249 euro bedroeg, en hoewel het ontwerp in de gelekte beelden er conservatief uitziet bevestigen ze niet het uiterlijk van het uiteindelijke product.

Andere interessante artikelen

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Onze Socials

206FansLike
324FollowersFollow
204FollowersFollow
- Advertentie-Neural DSP Quad Cortex kopen
Bekijk de Neural DSP Quad Cortex op Thomann!

Ook interessant

GEWA G5 electronische drumkit

GEWA G5 - Electronische drums in de top klasse Na de succesvolle marktintroductie van de GEWA Drum Workstation G9 in 2020, presenteert GEWA music een...

Beatport mobiele app voor Android gebruikers

Goed nieuws voor Android gebruikers die vorig jaar jaloers toekeken hoe Beatport abonnees een eigen Beatport app kregen: De app is nu ook voor...

AKG’s Ara USB microfoon voor streamers

Je hebt intussen een mooie keuze aan microfoons als je staat te popelen om te beginnen met livestreamen of je eerste podcast op te...
- advertentie -spot_img

Recente posts

ajax-loader
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x