Cubase 12 komt in 2022 met een veel handiger licentiesysteem

Steinberg heeft bevestigd dat Cubase 12 er aankomt in 2022 en zal “inspirerende nieuwe functies en aanzienlijke workflow verbeteringen” brengen. Sterker nog, het zal ook de tweede softwaretitel van het merk zijn die gebruik zal maken van de Steinberg Licensing voor meer gebruiksgemak.

We zullen moeten wachten tot er meer bekend wordt over welke features er precies in de 12e editie van de DAW zullen zitten. We weten wel dat Cubase 11 gebruikers die hun kopie vanaf 11 november hebben geactiveerd in aanmerking komen voor een gratis update wanneer Cubase 12 uitkomt.

Lees ook:

Steinberg Licensing zal gebruikers toelaten om software titels te activeren en te gebruiken op twee verschillende computers zonder de noodzaak voor de USB-eLicenser. Dit betekent dat je Cubase 12 kan gebruiken op zowel je studiocomputer als je werklaptop zonder een dongle key mee te brengen.

De eerste softwaretitel die het nieuwe licentiesysteem zal implementeren is Dorico 4, de vierde editie van de muzieknotatie software die gepland is voor lancering in 2022.

Steinberg Cubase DAW
Steinberg Cubase DAW

Wat offlinegebruik betreft, zullen gebruikers pas na 30 dagen worden gevraagd opnieuw verbinding te maken met het internet om hun software te verifiëren. Al met al zijn dit duidelijke verbeteringen op het vlak van gebruiksgemak; vroeger moesten zelfs gebruikers die de Cubase Pro demo wilden uitproberen een USB-eLicenser kopen.

Heb je nog geen Cubase? Het is o.a. te koop als digitale download bij Thomann.de:

Lees er meer over op de Steinberg site <<

Andere interessante artikelen

Onze Socials

206FansLike
324VolgersVolg
204VolgersVolg
- Advertentie-Neural DSP Quad Cortex kopen
Bekijk de Neural DSP Quad Cortex op Thomann!

Ook interessant

Solid State Logic introduceert SSL Fusion Plug-ins

Solid State Logic kondigt hun nieuwe premium plugin aanbod aan, een dubbele uitgave met de SSL Fusion Vintage Drive en de SSL Fusion Stereo...

NUX NDD-7 Tape Echo

De NUX NDD-7 Tape Echo is een nieuw stereo-echo-effectpedaal met hands-on bediening en een ingebouwde looper, dat een eerbetoon brengt aan Roland's befaamde Space...

Behringer blaast het Octave Divider Pedal nieuw leven in

Behringer Octave Divider PedalBehringer heeft de laatste paar jaar golven gemaakt door vintage synths en drummachines opnieuw uit te brengen. Nu hebben ze een...
- advertentie -spot_img

Recente posts

ajax-loader
Nederlands