Geddy Lee MP40 Signature SansAmp Limited Edition

De Geddy Lee MP40 Limited Edition Signature SansAmp is gebaseerd op het originele Geddy Lee YYZ Signature SansAmp pedaal en herdenkt de 40e verjaardag van “Moving Pictures”.
Dit album was een mijlpaal voor RUSH, er werden meer dan 5 miljoen exemplaren van verkocht en het betekende een grote verandering in Geddy Lee’s basklank.

Nieuw uiterlijk en nieuwe opties

Geddy Lee SansAmp MP40 Limited Edition
Geddy Lee SansAmp MP40 Limited Edition

Met een nieuw zwart en rood kleurenschema en op maat gemaakte artwork is de Geddy Lee MP40 Limited Edition een eerbetoon aan Hugh Syme’s legendarische albumhoesontwerp.

De volledig analoge MP40 SansAmp voegt een nieuwe selecteerbare Boost stomp switch toe aan het originele YYZ pedaal, die zorgt voor een 12dB presence boost voor meer top-end distortion.
Bovendien voegt een druk op de Shape-shifter knop 6dB Schmegilka toe aan de mix, wat Geddy omschrijft als “an indefinable thing of awesomeness”

Een Mix-regelaar mengt de verhouding tussen high-end studio clean en muddy basversterkertonen, de Tight-knop verbetert de definitie van noten in cleanere instellingen en maakt vervormde tonen pittiger.

Verder zijn de Drive-regelaar, de actieve 3-bands EQ en de Master Volume allemaal functies die zijn overgenomen van het YYZ-pedaal.
Het kan worden gevoed door een 9V alkaline batterij (niet inbegrepen) of een voeding.

De MP40 SansAmp in gebruik

Je kan rechtstreeks opnemen en reeds opgenomen tracks verbeteren, zoals met alle SansAmps.
Voor live-optredens kun je hem gebruiken om een eindversterker en luidsprekers van stroom te voorzien, een bestaande versterkeropstelling aan te vullen, of rechtstreeks in de mixer van een PA-systeem aan te sluiten

De Geddy Lee Signature SansAmp heeft simpelweg Geddy’s kenmerkende geluid en de aanpasbaarheid aan een breed scala van stijlen!

Prijs en beschikbaarheid

De SansAmp MP40 Limited Edition komt waarschijnlijk in maart van dit jaar uit.

Bezoek de Tech 21 site voor meer informatie <<

Andere interessante artikelen

Abonneer
Laat het weten als er
0 Comments
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Onze Socials

206FansLike
324VolgersVolg
204VolgersVolg
- Advertentie-Neural DSP Quad Cortex kopen
Bekijk de Neural DSP Quad Cortex op Thomann!

Ook interessant

Behringer blaast het Octave Divider Pedal nieuw leven in

Behringer Octave Divider PedalBehringer heeft de laatste paar jaar golven gemaakt door vintage synths en drummachines opnieuw uit te brengen. Nu hebben ze een...

Neural DSP’s nieuwe Archetype: Petrucci

Voor de nieuwe Archetype: Petrucci plugin werkte Neural DSP samen met gitaarvirtuoos John Petrucci. Vier versterkers, een heleboel pedaal- en rackeffecten, een uitgebreide cab sim-module...

MiniMod Multi Burst Envelopes van AJH Synth

De MiniMod Multi Burst Envelopes is een Eurorack module van AJH Synth die configureerbare tijds-bursts van herhalende envelopes genereert die tevens kunnen veranderen. Met...
- advertentie -spot_img

Recente posts

ajax-loader
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
Nederlands