Gelimiteerde oplage Strymon Midnight Edition

De gelimiteerde Strymon Midnight Edition bestaat uit zwart gemaakte versies van de enorm populaire BigSky, El Capistan en Deco pedalen. Deze zijn slechts voor een zeer korte tijd beschikbaar, en daarom voorbestemd om een verzamelobject te worden door fans van het merk.

Strymon Midnight Edition

Aangekondigd door Strymon via Instagram en een mail naar geregistreerde fans, de Midnight Edition run van de effectpedalen omvat de BigSky, El Capistan, en Deco modellen in een minimale blacked-out look.

“We wilden een gelimiteerde oplage maken van een aantal van onze favoriete pedalen die we in de loop der jaren hebben uitgebracht, elk afgewerkt in een zwarte afwerking zo donker als de midnight sky”.

“Ondanks hun minimalistische uiterlijk, zijn de geluiden die wachten om te worden vrijgegeven van deze limited edition pedalen zo kleurrijk en inspirerend als altijd!”, aldus Strymon.

De Midnight Special Deco is intussen uitverkocht op de Strymon site, hoewel sommige Strymon dealers nog wel voorraad hebben, dus het kan de moeite waard zijn om je lokale en online dealers te checken als je een exemplaar wilt kopen.

Onze review van de BigSky is hier te lezen <<

Ze zijn te bestellen via de Strymon site <<

Andere interessante artikelen

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Onze Socials

206FansLike
324FollowersFollow
204FollowersFollow
- Advertentie-Neural DSP Quad Cortex kopen
Bekijk de Neural DSP Quad Cortex op Thomann!

Ook interessant

JHS PackRat pedaal

JHS heeft de PackRat onthuld, die op een slimme manier de circuits van negen varianten van het iconische ProCo RAT vervormingspedaal in een enkele...

MiniMod Multi Burst Envelopes van AJH Synth

De MiniMod Multi Burst Envelopes is een Eurorack module van AJH Synth die configureerbare tijds-bursts van herhalende envelopes genereert die tevens kunnen veranderen. Met...

Wave Alchemy kondigt de TRIAZ drummachine aan

Triaz is een op klankontwerp gerichte verfijnde drummachine engine voor de Kontakt 6 Player. In plaats van slechts één klank heeft elke klank tot drie...
- advertentie -spot_img

Recente posts

ajax-loader
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x