Harley Benton PA-250 Power Attenuator

Harley Benton gaat proberen je buizenversterker in toom te houden met de nieuwe PA-250 power attenuator. Met slechts 149 euro, één van de goedkoopste attenuators op de markt.

Er gaat bijna geen dag voorbij of Harley Benton heeft weer een nieuw apparaat in de aanbieding. En vandaag is het de PA-250 power attenuator, die erop gericht is het muurschuddende, burenverontrustende vermogen van gloeiend hete buizenversterkers in toom te houden.

Harley Benton 250 achterkant
Harley Benton 250 achterkant

De PA-250 is ontworpen om te worden aangesloten tussen de uitgang van je gitaarversterker en je luidspreker, en heeft zes stappen van vermogensreductie, plus een instelbare “Fine”-regelaar voor extra reductie wanneer het vermogen is ingesteld op -15 dB.

Zoals de naam al aangeeft, kan de PA-250 250 watt ingangsvermogen aan, en is de verzwakker voorzien van een LED met een overbelastingsindicator en stille ventilatorkoeling als het te heet wordt naar zijn zin.

Tevens beschikt de PA-250 over een luidsprekeruitgang, plus een XLR DI- en Line-uitgang met instelbaar niveau, een ground lift-schakelaar en een 8/16 Ohm-schakelaar.

De Harley Benton PA-250 attenuator iss nu verkrijgbaar, voor de aantrekkelijke prijs van €149.

Ga voor meer informatie naar de Harley Benton site of koop het direct op Thomann.de!

Andere interessante artikelen

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Onze Socials

206FansLike
324FollowersFollow
204FollowersFollow
- Advertentie-Neural DSP Quad Cortex kopen
Bekijk de Neural DSP Quad Cortex op Thomann!

Ook interessant

De 3e reeks Harley Benton Fusion-III gitaren

Harley Benton voegt een paar goed uitgerustte nieuwe modellen toe aan de betaalbare Fusion-III elektrische gitaar line-up. Verkrijgbaar met of zonder tremelo's, pronken deze solid...

Nieuwe Euro RST serie van Spector Basses

De Euro RST serie brengt Spector's klassieke ontwerp naar een nieuw tijdperk met bijgewerkte toonhoutsoorten, verbeterde elektronica van Aguilar, en een fris palet van...

Winamp keert terug als muziek app en sociaal netwerk voor muzikanten

Winamp was de PC muziekspeler bij uitstek aan het eind van de jaren 90 en het begin van de jaren 2000. Iedereen die zich de...
- advertentie -spot_img

Recente posts

ajax-loader
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x