De nieuwe iZotope RX9 lanceert met een flinke discount!

iZotope heeft de nieuwe versie van zijn RX-technologie aangekondigd. De RX serie is de industriestandaard voor audio restauratie en het oplossen van problemen in digitale audio. Uiterst nuttig voor zowel post-productie als muziekproductie, kan het je enorm helpen met de meest voorkomende audio problemen zoals clipping, ruis, brom, galm.  Met behulp van iZotope’s eigen algoritmes en machine learning zul ronduit verbazingwekkende resultaten bereiken!

Van het fixen van een interview met omgevingsgeluiden tot het verwijderen van klikjes en plopjes uit een verder perfecte opname van een stem of instrument – hetdoet wat het moet.

RX9 biedt vele nieuwe mogelijkheden en is verkrijgbaar in een Standard en Advanced versie.

Introducing iZotope RX 9 | The Industry Standard for Audio Repair

Wat is er o.a. nieuw in RX9?

  • Spectral Editor: Ruim ongewenste geluiden direct in Logic® op met de nieuwe Spectral Editor, die is gebaseerd op de ARA-pluginuitbreiding. Selecteer ruis en verwijder deze zonder te hoeven schakelen tussen Logic en RX.
  • Verbeterde separatie met Dialogue Isolate [alleen Advanced]: Deze nieuwe versie van Dialogue Isolate maakt gebruik van iZotope machine learning en maakt het eenvoudiger dan ooit om zuivere dialoog uit zijn omgeving te halen, zonder artefacten. Onmiddellijk spraak scheiden van menigten, verkeer, voetstappen, het weer, etc.
  • Selectie terugzetten: Zet een audioselectie terug naar een eerdere stap in uw historielijst om de beste combinatie van audiobewerking te krijgen vanaf elk punt in je timeline.
  • Uitbreidbare Historielijst: Bekijk nu tot 30 stappen geschiedenis ongedaan maken voor snelle referentie.
  • Complex Ambience Match [alleen Advanced]: Nu kun je dialoog en ADR cuts naadloos laten aansluiten op echte achtergrondbewegingen en texturen met de nieuwe Complex mode in Ambience Match. Combineer snel een sfeer die nooit eerder mogelijk was: oceaan, wind, verkeer, mensenmassa’s en nog veel meer!
  • Dynamic De-hum: Gebruik de nieuwe Dynamic Mode in De-Hum van RX9 om onmiddellijk elke hoeveelheid brom, draadloos gerinkel of interferentie te verwijderen, zonder artefacten of aantasting van de audiokwaliteit. In één keer elimineert u radio- en zenderinterferentie, camera- en generatorgebrom, enz.

Introductiekorting

Als introductie is de RX9 software op dit moment met een flinke korting te krijgen.

Clik hier om de verschillende RX9 versies te bekijken op PluginDiscounts.com.

Bestaande iZotope-klanten komen in aanmerking voor extra kortingen op de nieuwe software.

Details zijn te vinden in je account op iZotope.com.

 

Andere interessante artikelen

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Onze Socials

206FansLike
324FollowersFollow
204FollowersFollow
- Advertentie-Neural DSP Quad Cortex kopen
Bekijk de Neural DSP Quad Cortex op Thomann!

Ook interessant

Universal Audio Apollo promotie: Gratis Auto-tune and andere plugins

Universal Audio viert het einde van het jaar door gratis plugins cadeau te doen bij de aankoop van een Apollo desktop interface. Afhankelijk van...

Arturia’s Brute Noir Editions

Onder de naam 'Brute Noir Editions' zijn drie van Arturia's populairste analoge desktop machines, de MiniBrute 2, MiniBrute 2S, en DrumBrute Impact, verkrijgbaar in...

Heruitgave van de Fender George Harrison signature Telecaster

Fender onthulde vandaag de tweede versie van een iconisch instrument uit de Artist Signature collectie: de George Harrison Rosewood Telecaster gitaar, die op veler...
- advertentie -spot_img

Recente posts

ajax-loader
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x