De nieuwe iZotope RX9 lanceert met een flinke discount!

iZotope heeft de nieuwe versie van zijn RX-technologie aangekondigd. De RX serie is de industriestandaard voor audio restauratie en het oplossen van problemen in digitale audio. Uiterst nuttig voor zowel post-productie als muziekproductie, kan het je enorm helpen met de meest voorkomende audio problemen zoals clipping, ruis, brom, galm.  Met behulp van iZotope’s eigen algoritmes en machine learning zul ronduit verbazingwekkende resultaten bereiken!

Van het fixen van een interview met omgevingsgeluiden tot het verwijderen van klikjes en plopjes uit een verder perfecte opname van een stem of instrument – hetdoet wat het moet.

RX9 biedt vele nieuwe mogelijkheden en is verkrijgbaar in een Standard en Advanced versie.

Introducing iZotope RX 9 | The Industry Standard for Audio Repair

Wat is er o.a. nieuw in RX9?

  • Spectral Editor: Ruim ongewenste geluiden direct in Logic® op met de nieuwe Spectral Editor, die is gebaseerd op de ARA-pluginuitbreiding. Selecteer ruis en verwijder deze zonder te hoeven schakelen tussen Logic en RX.
  • Verbeterde separatie met Dialogue Isolate [alleen Advanced]: Deze nieuwe versie van Dialogue Isolate maakt gebruik van iZotope machine learning en maakt het eenvoudiger dan ooit om zuivere dialoog uit zijn omgeving te halen, zonder artefacten. Onmiddellijk spraak scheiden van menigten, verkeer, voetstappen, het weer, etc.
  • Selectie terugzetten: Zet een audioselectie terug naar een eerdere stap in uw historielijst om de beste combinatie van audiobewerking te krijgen vanaf elk punt in je timeline.
  • Uitbreidbare Historielijst: Bekijk nu tot 30 stappen geschiedenis ongedaan maken voor snelle referentie.
  • Complex Ambience Match [alleen Advanced]: Nu kun je dialoog en ADR cuts naadloos laten aansluiten op echte achtergrondbewegingen en texturen met de nieuwe Complex mode in Ambience Match. Combineer snel een sfeer die nooit eerder mogelijk was: oceaan, wind, verkeer, mensenmassa’s en nog veel meer!
  • Dynamic De-hum: Gebruik de nieuwe Dynamic Mode in De-Hum van RX9 om onmiddellijk elke hoeveelheid brom, draadloos gerinkel of interferentie te verwijderen, zonder artefacten of aantasting van de audiokwaliteit. In één keer elimineert u radio- en zenderinterferentie, camera- en generatorgebrom, enz.

Introductiekorting

Als introductie is de RX9 software op dit moment met een flinke korting te krijgen.

Clik hier om de verschillende RX9 versies te bekijken op PluginDiscounts.com.

Bestaande iZotope-klanten komen in aanmerking voor extra kortingen op de nieuwe software.

Details zijn te vinden in je account op iZotope.com.

 

Andere interessante artikelen

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Onze Socials

206FansLike
324FollowersFollow
204FollowersFollow
- Advertentie-Neural DSP Quad Cortex kopen
Bekijk de Neural DSP Quad Cortex op Thomann!

Ook interessant

Session Bassist van Native instruments

SESSION BASSIST - PRIME BASS, de nieuwste toevoeging aan Native Instruments' op KONTAKT gebaseerde instrumenten, is vandaag uitgebracht in samenwerking met Drumasonic. Prime Bass De traditionele...

Cubase 12 komt in 2022 met een veel handiger licentiesysteem

Steinberg heeft bevestigd dat Cubase 12 er aankomt in 2022 en zal "inspirerende nieuwe functies en aanzienlijke workflow verbeteringen" brengen. Sterker nog, het zal...

KOMPLETE NOW – Beatmakers softwarepakket nu via abonnement

KOMPLETE NOW, een gloednieuwe abonnementsaanbieding van Native Instruments, is nu verkrijgbaar. Voor $9,99 per maand krijgen creators toegang tot hoogwaardige virtuele instrumenten en bibliotheken. KOMPLETE...
- advertentie -spot_img

Recente posts

ajax-loader
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x