Nieuwe update van Presonus’ Studio One: Versie 5.5

Studio One 5.5 is een belangrijke update van PreSonus’ bekroonde opname- en productiesoftware .
De nieuwe versie bevat onder meer verbeteringen voor productie, uitvoering en mastering.
Ook zien we bij de Project Page van Studio One 5.5, de eerste en nog steeds enige DAW met een geïntegreerde mastering omgeving, veel verbeteringen!

Project Page verbeteringen

De meest gevraagde functie voor de Project Page is nu beschikbaar.
De Project Page in Studio One 5.5 maakt nu volledige automatisering mogelijk van track volume, mastervolume en insert-effects plugin parameters.
Gebruik een muis of hardware regelaar, of de uitstekende Paint Tool, en schrijf automatiseringen in real time.
Ook zijn er Clip Gain Envelopes aan de Project Page toegevoegd, waarmee je tijdens het masteren zeer precies gain problemen kunt oplossen zonder dynamics plug-ins te hoeven gebruiken.

Gebruik, met je favoriete room correction plugins of hoofdtelefoon monitoring software, de nieuwe Listen Bus op de Project Page om te monitoren zonder de Master uitgang te veranderen!
Maak verwerkingskracht vrij voor complexe mastering ketens zonder de flexibiliteit van Track Transform op te offeren om later aanpassingen te maken.
Lees ook op onze site:

Exporteren van je tracks

Met de krachtige Digital Release publicatie optie in Studio One Professional kun je nu meerdere formaten tegelijk exporteren, zodat je je gemasterde sessie tegelijk kunt exporteren voor hoge-resolutie releases en streaming diensten.
Stel tijdens de uitvoer doelwaarden in voor loudness en true peak, of kies uit voorinstellingen voor alle populaire streaming diensten om met de nieuwe Target Loudness keuzes het giswerk weg te halen bij het voorbereiden van je laatste uitgave.

Bij het klaarmaken van je hoge-resolutie audio voor streaming vermindert een nieuwe gepatenteerde, speciaal ontworpen dithering techniek conversie artefacten en blijven signalen van laag niveau behouden.

Studio One Artist is te koop bij Thomann.de:

Studio One 5.5 bevat ook nieuwe functies voor productie en uitvoering.
Alleen Studio One’s akkoordidentificatie werkt met Audio Events en Instrument Parts, en elk MIDI bestand kan nu direct naar de Chord Track gesleept worden om er de akkoorden uit te halen.
Door note events in een geselecteerd akkoord te slepen terwijl je de modificatietoetsen ingedrukt houdt, kun je nu handmatig een strum patroon opbouwen.

In Studio One 5.5 bevat PreSonus’ Ampire XT gitaarversterker, cab en pedal board plugin snellere, voor de Show Page ontworpen preset-omschakeling, zodat je Ampire presets kunt activeren vanaf een MIDI pedal board zonder een noot te missen tijdens een live optreden!

Bekijk een video over de updates:

Andere verbeteringen zijn de mogelijkheid om automatiseringen op te slaan met mix scènes, zodat je verschillende automatiseringsscene’s kunt uitproberen zonder werk te verliezen.
De krachtige Plug-in Nap functie die in versie 5.4 werd geïntroduceerd is nu per plug-in beschikbaar, zodat je nog meer controle hebt over je optimalisatie.

Prijs en beschikbaarheid

Studio One 5.5 is een gratis upgrade voor geregistreerde Studio One 5 gebruikers en is inbegrepen in het PreSonus Sphere lidmaatschap. Het bevat ook verbeteringen voor PreSonus ATOM serie regelaars met Impact XT en SampleOne XT.

Bezoek de Presonus site voor meer details <<

Andere interessante artikelen

Abonneer
Laat het weten als er
0 Comments
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Onze Socials

206FansLike
324VolgersVolg
204VolgersVolg
- Advertentie-Neural DSP Quad Cortex kopen
Bekijk de Neural DSP Quad Cortex op Thomann!

Ook interessant

Positive Grid Spark versterker – Recensie

De Positive Grid Spark – Wat kan het? Met de Spark kun je overal terecht, dankzij het fantastische formaat! En de kwaliteit van de ingebouwde...

Nektar Impact LX Mini: een USB keyboard controller voor onderweg

Nektar heeft de Impact LX Mini USB keyboard controller aangekondigd. Ondanks zijn kleine afmetingen en 25 minitoetsen, biedt de Impact LX Mini een volledige...

Behringer blaast het Octave Divider Pedal nieuw leven in

Behringer Octave Divider PedalBehringer heeft de laatste paar jaar golven gemaakt door vintage synths en drummachines opnieuw uit te brengen. Nu hebben ze een...
- advertentie -spot_img

Recente posts

ajax-loader
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x