Moog brengt nieuwe versie van Animoog synth voor iOS en Mac uit

Moog heeft de Animoog Z uitgebracht, een nieuwe versie van populaire Animoog app, die voor het eerst in 2011 op iOS uitkwam.

De nieuwste versie is geoptimaliseerd voor de iPad en iPhone, maar het werkt ook als een AU-plugin op Mac OS X. Voor alle DAW’s die VST3 ondersteunen, is er ook een VST versie.

Met 16 stemmen polyfonie en een touch-screen X/Y interface voor wavetable geluidscompositie, heeft Animoog V een vergelijkbare layout als het originele programma.
Er is een enkel toetsenbord met noten en akkoorden, evenals glijdende effecten, een diepgaande modulatiepagina, effecten en arpeggiator, een klassieke Moog filter kloon, Ableton Link ondersteuning voor synchronisatie via WiFi, en MIDI ondersteuning voor verbinding met je studio.

Bekijk de promovideo:

Animoog Z | Introduction & New Features

De Orbit Page is het middelpunt van het geheel; wanneer een toets wordt ingedrukt, begint de muziek te bewegen langs een X/Y-as route, verschuivend in klankkleur en toon.

Vergelijkbaar met wavetable synths zoals de Korg Wavestation, kan de richting en snelheid van het geluid worden veranderd, variërend van langzaam evoluerende pads tot een extreme sound design benadering.
De Thick Module voegt detuning en unison modi toe aan het bewegende geluid, waardoor het extra akoestische kwaliteiten krijgt.

De gratis versie van Animoog Z kan via de App Store worden gedownload <<

 

Andere interessante artikelen

Abonneer
Laat het weten als er
0 Comments
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Onze Socials

206FansLike
324VolgersVolg
204VolgersVolg
- Advertentie-Neural DSP Quad Cortex kopen
Bekijk de Neural DSP Quad Cortex op Thomann!

Ook interessant

De beste DAW’s in 2022 – Deel 1

Er lijkt soms geen einde te komen aan het aantal professionele audioprogramma's de afgelopen jaren. Van Pro Tools tot Ableton, Cubase tot Logic, Studio...

Geddy Lee MP40 Signature SansAmp Limited Edition

De Geddy Lee MP40 Limited Edition Signature SansAmp is gebaseerd op het originele Geddy Lee YYZ Signature SansAmp pedaal en herdenkt de 40e verjaardag...

HitPiece sluit NFT muziek outlet na kritiek artiesten

Volgens diverse media werd een website genaamd HitPiece die muziek-gerelateerde NFT's verkocht tijdelijk gesloten omdat muzikanten de site beschuldigden van het kopiëren van hun...
- advertentie -spot_img

Recente posts

ajax-loader
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
Nederlands