Moog brengt nieuwe versie van Animoog synth voor iOS en Mac uit

Moog heeft de Animoog Z uitgebracht, een nieuwe versie van populaire Animoog app, die voor het eerst in 2011 op iOS uitkwam.

De nieuwste versie is geoptimaliseerd voor de iPad en iPhone, maar het werkt ook als een AU-plugin op Mac OS X. Voor alle DAW’s die VST3 ondersteunen, is er ook een VST versie.

Met 16 stemmen polyfonie en een touch-screen X/Y interface voor wavetable geluidscompositie, heeft Animoog V een vergelijkbare layout als het originele programma.
Er is een enkel toetsenbord met noten en akkoorden, evenals glijdende effecten, een diepgaande modulatiepagina, effecten en arpeggiator, een klassieke Moog filter kloon, Ableton Link ondersteuning voor synchronisatie via WiFi, en MIDI ondersteuning voor verbinding met je studio.

Bekijk de promovideo:

Animoog Z | Introduction & New Features

De Orbit Page is het middelpunt van het geheel; wanneer een toets wordt ingedrukt, begint de muziek te bewegen langs een X/Y-as route, verschuivend in klankkleur en toon.

Vergelijkbaar met wavetable synths zoals de Korg Wavestation, kan de richting en snelheid van het geluid worden veranderd, variërend van langzaam evoluerende pads tot een extreme sound design benadering.
De Thick Module voegt detuning en unison modi toe aan het bewegende geluid, waardoor het extra akoestische kwaliteiten krijgt.

De gratis versie van Animoog Z kan via de App Store worden gedownload <<

 

Andere interessante artikelen

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Onze Socials

206FansLike
324FollowersFollow
204FollowersFollow
- Advertentie-Neural DSP Quad Cortex kopen
Bekijk de Neural DSP Quad Cortex op Thomann!

Ook interessant

Arturia V Collection 8.2 update

Arturia heeft geluisterd naar de opmerkingen van gebruikers en heeft een aantal belangrijke verbeteringen doorgevoerd in versie 8.2. MacOS M1 native compatibiliteit, extra micro tuning...

AKG’s Ara USB microfoon voor streamers

Je hebt intussen een mooie keuze aan microfoons als je staat te popelen om te beginnen met livestreamen of je eerste podcast op te...

Rassel tovert je telefoon om in een drumstel.

Klevgränd, een Zweeds softwarebedrijf, heeft een lange geschiedenis in het maken van handige, makkelijke en leuke percussie-instrumenten, maar hun nieuwste is misschien wel de...
- advertentie -spot_img

Recente posts

ajax-loader
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x