Pre-order een gesigneerd exemplaar van Stewart Copeland’s boek Drumming in the Police and Beyond

In samenwerking met Stewart Copeland, Rock’n’Roll Hall of Famer en drumlegende van The Police brengt Hudson Music zijn nieuwe boek uit.

Als een van de meest iconische en invloedrijke rockdrummers aller tijden, is een boek over zijn werk al vele jaren een gewild item door drummers.
Met Drumming in The Police and Beyond, presenteert Hudson Music het document waar velen op zaten te wachten! Met een combinatie van gedetailleerde biografische en analytische tekst, noot-voor-noot drum transcripties en vele nooit eerder gepubliceerde foto’s, behandelt het boek Stewart’s oeuvre met speciale nadruk op zijn legendarische drumwerk in The Police.

Gemaakt met exclusieve interviews en input van Stewart zelf, presenteert het boek een blik achter de schermen van de opnames van elk Police album, evenals Stewart’s herinneringen aan zijn opvoeding in het Midden-Oosten, vroege carrière in Londen, toeren met The Police, en zijn perspectief op de unieke manier van drummen die hij bracht aan hun klassieke albums. Elk album is gedetailleerd gedocumenteerd, en een selectie van nummers zijn getranscribeerd en uitgesplitst door auteur Joe Bergamini. Prachtige kleurenfoto’s documenteren alle fasen van Stewarts legendarische carrière. Het boek bevat een gedetailleerde gear-sectie met diagrammen van drumopstellingen en specifieke informatie over Stewarts apparatuur en geluid, samengesteld onder supervisie van Stewarts oude drumtechnicus Jeff Seitz.

Onder de 18 nummers die geanalyseerd en getranscribeerd zijn, zijn “Roxanne”, “Message in a Bottle”, “Walking on the Moon”, “Don’t Stand So Close to Me”, “Spirits in the Material World”, “Every Little Thing She Does is Magic”, “One World”, “Synchronicity II”, en meer. Er staan ook tracks op van Animal Logic, Oysterhead, Gizmodrome, en Stewarts solowerk.

Exclusieve Pre-Order Pakketten

Deze pakketten zijn exclusief voor pre-orders, en alleen verkrijgbaar bij HudsonMusic.com

Gesigneerd Boek: Een gesigneerd exemplaar van Stewart Copeland: Drumming in The Police and Beyond

Gesigneerd Boek + Poster: Omvat een gesigneerd exemplaar van Stewart Copeland: Drumming in The Police and Beyond en een limited edition 24″ x 36″ Drumming In The Police & Beyond poster (niet gesigneerd).

Boek + Poster: Bevat een exemplaar (niet-gesigneerd) van Stewart Copeland: Drumming in The Police and Beyond en een gelimiteerde editie 24″ x 36″ Drumming In The Police & Beyond poster.

Bestel een exemplaar bij Hudson Music <<

 

Andere interessante artikelen

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Onze Socials

206FansLike
324FollowersFollow
204FollowersFollow
- Advertentie-Neural DSP Quad Cortex kopen
Bekijk de Neural DSP Quad Cortex op Thomann!

Ook interessant

De nieuwe Korg Modwave update- versie 1.1

De Sample Builder die onlangs voor de Korg Wavestate verscheen kun je nu ook gebruiken met de Modwave, waarin je tot 4 GB aan...

DDJ-REV1 en DDJ-REV7 van Pioneer

Pioneer DJ heeft twee nieuwe "battle"-achtige DJ controllers onthuld, waarvan er één voor het eerst gemotoriseerde platters heeft. De DDJ-REV7 en DDJ-REV1 zijn twee nieuwe...

Roland brengt ZENOLOGY FX 1.5 update uit

Een nieuwe update met duizenden aangepaste effect presets geoptimaliseerd voor synth en keyboard en uitgebreide browser mogelijkheden om geluiden te filteren, zoeken en beoordelen. ZENOLOGY...
- advertentie -spot_img

Recente posts

ajax-loader
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x