Solid State Logic introduceert SSL Fusion Plug-ins

Solid State Logic kondigt hun nieuwe premium plugin aanbod aan, een dubbele uitgave met de SSL Fusion Vintage Drive en de SSL Fusion Stereo Image. Beide plugins, onafhankelijk verkrijgbaar of als deel van SSL’s complete abonnementspakket, zijn minutieus gemodelleerd naar de zeer succesvolle analoge hardwareprocessor Fusion. Ze zullen in de komende maanden gezelschap krijgen van extra Fusion processing favorieten; Violet EQ, HF Compressor en Transformer.

Naast de nieuwe Fusion serie omvat SSL’s softwarepakket professionele studiokwaliteit tape echo, delay en de-esser processing plugins, die alle vóór eind maart 2022 beschikbaar zullen zijn. In de toekomst zal SSL maandelijks extra softwarereleases uitbrengen, waaronder premium hardware-uitbreidingen met oude modellen, waardoor de waarde van het SSL abonnementspakket aanzienlijk wordt verhoogd.

Nigel Beaumont, SSL’s algemeen directeur, licht toe: “Deze aankondiging toont onze betrokkenheid om SSL’s oudere en toekomstige productie tools met plugin versies aan een breder publiek van muziekproductie- en audiomakers aan te bieden. Door verschillende eigendomsopties aan te bieden, vereenvoudigen we ook de manier waarop gebruikers deze enorm groeiende reeks authentieke SSL creatieve software-instrumenten kunnen evalueren en er vervolgens in kunnen investeren.”

SSL Fusion Stereo Image plugin

SSL Fusion Stereo Image Plug-in

De SSL Fusion Stereo Image plugin is gemodelleerd naar de SSL Fusion hardware unit, met verwijzing naar de originele analoge circuit ontwerpen. Met de Width en Space regelaars hebben gebruikers rechtstreeks in de DAW toegang tot een digitale versie van het midden gedeelte circuit van de Fusion voor gedetailleerde ruimtelijke manipulatie van het stereoveld.

SSL Fusion Vintage Drive plugin

SSL Fusion Vintage Drive Plug-in

De SSL Fusion Vintage Drive plugin is eveneens gemodelleerd naar de Vintage Drive sectie van de SSL Fusion, en brengt zijn unieke, niet-lineaire saturation circuit kenmerken rechtstreeks naar de DAW. De Density en Drive regelaars op de plugin werken op elkaar in om harmonics, soft-clipping en natuurlijke compressie te produceren, die doen denken aan het pushen van een analoge console naar de ‘sweet spot’.

Deze en alle komende plugins zijn compatibel met alle belangrijke DAW’s en computerbesturingssystemen, en ondersteunen VST2, VST3, AAX en AU plugin formaten.

Voor meer informatie over deze of andere plugins van SSL, bezoek SSL’s nieuwe eCommerce site op store.solidstatelogic.com

Alle Fusion standalone licenties kosten $199 / €159 / £139 ex eventuele btw en zijn de eerste 30 dagen vanaf hun lancering verkrijgbaar met een korting van 25% voor vroege gebruikers.

Ze zijn ook verkrijgbaar als onderdeel van de SSL Complete Subscription Bundle, momenteel slechts $14.99 per maand.

Andere interessante artikelen

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Onze Socials

206FansLike
324FollowersFollow
204FollowersFollow
- Advertentie-Neural DSP Quad Cortex kopen
Bekijk de Neural DSP Quad Cortex op Thomann!

Ook interessant

Heruitgave van de Fender George Harrison signature Telecaster

Fender onthulde vandaag de tweede versie van een iconisch instrument uit de Artist Signature collectie: de George Harrison Rosewood Telecaster gitaar, die op veler...

Cubase 12 komt in 2022 met een veel handiger licentiesysteem

Steinberg heeft bevestigd dat Cubase 12 er aankomt in 2022 en zal "inspirerende nieuwe functies en aanzienlijke workflow verbeteringen" brengen. Sterker nog, het zal...

Neuman NDH 30 hoofdtelefoon

Neumann heeft de NDH 30 geïntroduceerd, een hoofdtelefoon met open achterzijde die voortbouwt op het succes van zijn bekroonde NDH 20 variant met gesloten...
- advertentie -spot_img

Recente posts

ajax-loader
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x