Solid State Logic introduceert SSL Fusion Plug-ins

Solid State Logic kondigt hun nieuwe premium plug-in aanbod aan, een dubbele uitgave met de SSL Fusion Vintage Drive en de SSL Fusion Stereo Image. Beide plug-ins, onafhankelijk verkrijgbaar of als deel van SSL’s complete abonnementspakket, zijn minutieus gemodelleerd naar de zeer succesvolle analoge hardwareprocessor Fusion. Ze zullen in de komende maanden gezelschap krijgen van extra Fusion processing favorieten; Violet EQ, HF Compressor en Transformer.

Naast de nieuwe Fusion serie omvat SSL’s softwarepakket professionele studiokwaliteit tape echo, delay en de-esser processing plug-ins, die alle vóór eind maart 2022 beschikbaar zullen zijn. In de toekomst zal SSL maandelijks extra softwarereleases uitbrengen, waaronder premium hardware-uitbreidingen met oude modellen, waardoor de waarde van het SSL abonnementspakket aanzienlijk wordt verhoogd.

Nigel Beaumont, SSL’s algemeen directeur, licht toe: “Deze aankondiging toont onze betrokkenheid om SSL’s oudere en toekomstige productie tools met plug-in versies aan een breder publiek van muziekproductie- en audiomakers aan te bieden. Door verschillende eigendomsopties aan te bieden, vereenvoudigen we ook de manier waarop gebruikers deze enorm groeiende reeks authentieke SSL creatieve software-instrumenten kunnen evalueren en er vervolgens in kunnen investeren.”

SSL Fusion Stereo Image plug-in

De SSL Fusion Stereo Image plug-in is gemodelleerd naar de SSL Fusion hardware unit, met verwijzing naar de originele analoge circuit ontwerpen. Met de Width en Space regelaars hebben gebruikers rechtstreeks in de DAW toegang tot een digitale versie van het midden gedeelte circuit van de Fusion voor gedetailleerde ruimtelijke manipulatie van het stereoveld.

SSL Fusion Vintage Drive plug-in

De SSL Fusion Vintage Drive plug-in is eveneens gemodelleerd naar de Vintage Drive sectie van de SSL Fusion, en brengt zijn unieke, niet-lineaire saturation circuit kenmerken rechtstreeks naar de DAW. De Density en Drive regelaars op de plug-in werken op elkaar in om harmonics, soft-clipping en natuurlijke compressie te produceren, die doen denken aan het pushen van een analoge console naar de ‘sweet spot’.

Deze en alle komende plug-ins zijn compatibel met alle belangrijke DAW’s en computerbesturingssystemen, en ondersteunen VST2, VST3, AAX en AU plug-in formaten.

Voor meer informatie over deze of andere plug-ins van SSL, bezoek SSL’s nieuwe eCommerce site op store.solidstatelogic.com

Alle Fusion standalone licenties kosten $199 / €159 / £139 ex eventuele btw en zijn de eerste 30 dagen vanaf hun lancering verkrijgbaar met een korting van 25% voor vroege gebruikers.

Ze zijn ook verkrijgbaar als onderdeel van de SSL Complete Subscription Bundle, momenteel slechts $14.99 per maand.

Andere interessante artikelen

Abonneer
Laat het weten als er
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Onze Socials

206FansLike
224VolgersVolg
12VolgersVolg
- Advertentie-Neural DSP Quad Cortex kopen
Bekijk de Neural DSP Quad Cortex op Thomann!

Ook interessant

Hoe vervang je je snaren als je een zwevende brug hebt

De snaren van je gitaar vervangen als je een zwevende brug hebt, zoals een Floyd Rose Het ontwerp van de zwevende brug, of Floyd Rose...

De Boss Katana 50 Watt MKII – De beste budget amp in 2021?

Het zal je de afgelopen jaren niet ontgaan zijn. Waar je ook leest of kijkt. Als iemand vraagt "Ik zoek een goede maar goedkope...

Wat is in audio interface en hoe gebruik je het

Als je wilt weten wat een audio interface is, dan bedoel je waarschijnlijk hoe je een stem, gitaar, keyboard, of iets anders dat geluid...
- advertentie -spot_img

Recente posts

ajax-loader
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x