Strymon Starlab Eurorack

Strymon’s StarLab reverb belooft je naar plaatsen te brengen waar andere Eurorack modules niet kunnen komen!

Na de Magneto tape delay uit 2018 is Strymon wederom in de modulaire wereld gestapt met deStarLab, die wordt omschreven als een “time-warped reverberator”. Het bedrijf zegt dat het zich tot doel heeft gesteld om “de hoogste kwaliteit reverb mogelijk voor modulaire systemen te leveren” en die tevens wordt geleverd met veel controle.

Je kunt kiezen uit drie galmtexturen – Sparse, Dense en Diffuse. Er is ook een delay – een uitgebreide reverb pre-delay – samen met een reeks modulatie-effecten die op zichzelf kunnen worden gebruikt of als aanvulling op StarLab’s reverb.

Er is ook een LFO, en als je overschakelt naar de Karplus-Strong-modus, wordt de StarLab een op delay gebaseerde, CV-afstembare monofone string synthesis voice!

Je kunt nog dieper gaan met de Size/Pitch knop, die de reflectiedichtheid en respons van de galm verandert terwijl de integriteit van het geluid in de galm behouden blijft. Je kunt ook muzikale intervallen aan het reverb-signaal toevoegen met Shimmer, en het harmonische spectrum versterken met Glimmer.

Bekijk de introductie video:

Strymon StarLab – In-Depth Tour with Sound Designer Pete Celi

Voeg daarbij toe een filter sectie – die je in staat stelt om zowel het reverb signaal als de Karplus-Strong string synthesis voice te modelleren – en een Infinite knop en je hebt een apparaat waarmee je alle kanten op kunt maar die tegelijkertijd voor de beginner wellicht teveel opties heeft.

De Starlab kost 660 euro.

Meer informatie is te vinden op de Strymon website <<

Andere interessante artikelen

Abonneer
Laat het weten als er
0 Comments
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Onze Socials

206FansLike
324VolgersVolg
204VolgersVolg
- Advertentie-Neural DSP Quad Cortex kopen
Bekijk de Neural DSP Quad Cortex op Thomann!

Ook interessant

BOSS voegt de FZ-1W Fuzz toe aan de Waza Craft reeks

BOSS heeft de FZ-1W Fuzz geïntroduceerd, het nieuwste lid van de veelgeprezen Waza Craft familie van compacte effectpedalen. Gerealiseerd door diepe analyse van vele...

Cyber Monday en Black Friday deals bij Thomann!

Onze favoriete tijd van het jaar is weer aangebroken! En onze favoriete muziekwinkel pakt weer groots uit! Thomann.de heeft tot 29 november een groot aantal...

Nieuwe update van Presonus’ Studio One: Versie 5.5

Studio One 5.5 is een belangrijke update van PreSonus' bekroonde opname- en productiesoftware . De nieuwe versie bevat onder meer verbeteringen voor productie, uitvoering en...
- advertentie -spot_img

Recente posts

ajax-loader
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
Nederlands