Strymon Starlab Eurorack

Strymon’s StarLab reverb belooft je naar plaatsen te brengen waar andere Eurorack modules niet kunnen komen!

Na de Magneto tape delay uit 2018 is Strymon wederom in de modulaire wereld gestapt met deStarLab, die wordt omschreven als een “time-warped reverberator”. Het bedrijf zegt dat het zich tot doel heeft gesteld om “de hoogste kwaliteit reverb mogelijk voor modulaire systemen te leveren” en die tevens wordt geleverd met veel controle.

Je kunt kiezen uit drie galmtexturen – Sparse, Dense en Diffuse. Er is ook een delay – een uitgebreide reverb pre-delay – samen met een reeks modulatie-effecten die op zichzelf kunnen worden gebruikt of als aanvulling op StarLab’s reverb.

Er is ook een LFO, en als je overschakelt naar de Karplus-Strong-modus, wordt de StarLab een op delay gebaseerde, CV-afstembare monofone string synthesis voice!

Je kunt nog dieper gaan met de Size/Pitch knop, die de reflectiedichtheid en respons van de galm verandert terwijl de integriteit van het geluid in de galm behouden blijft. Je kunt ook muzikale intervallen aan het reverb-signaal toevoegen met Shimmer, en het harmonische spectrum versterken met Glimmer.

Bekijk de introductie video:

Strymon StarLab – In-Depth Tour with Sound Designer Pete Celi

Voeg daarbij toe een filter sectie – die je in staat stelt om zowel het reverb signaal als de Karplus-Strong string synthesis voice te modelleren – en een Infinite knop en je hebt een apparaat waarmee je alle kanten op kunt maar die tegelijkertijd voor de beginner wellicht teveel opties heeft.

De Starlab kost 660 euro.

Meer informatie is te vinden op de Strymon website <<

Andere interessante artikelen

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Onze Socials

206FansLike
324FollowersFollow
204FollowersFollow
- Advertentie-Neural DSP Quad Cortex kopen
Bekijk de Neural DSP Quad Cortex op Thomann!

Ook interessant

TILT EQ van Mixland

MIXLAND introduceert TILT, een passieve tilt/shelving EQ met een gemodelleerde vacuümbuizen eindtrap die kan worden aangepast. Samenwerking TILT, een sterke passieve tilt/shelving equalizer met een instelbare...

Solid State Logic breidt uit met BiG SiX mengpaneel

De Solid State Logic BiG SiX, een compacte studio-grade mixer en interface, is zojuist aangekondigd. Zowel de SiX als de BiG Six combineren eigenschappen...

BOSS voegt de FZ-1W Fuzz toe aan de Waza Craft reeks

BOSS heeft de FZ-1W Fuzz geïntroduceerd, het nieuwste lid van de veelgeprezen Waza Craft familie van compacte effectpedalen. Gerealiseerd door diepe analyse van vele...
- advertentie -spot_img

Recente posts

ajax-loader
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x