Tama Iron Cobra blackout limited edition

Het Tama Iron Cobra enkel pedaal is snel uitgegroeid tot een van de favoriete bassdrumpedalen voor drummers overal ter wereld, met een combinatie van hoogwaardige prestaties, ongeëvenaarde respons en makkelijke speelbaarheid. Ervaar nu hetzelfde geweldige pedaal, met een nieuwe, strakke matzwarte afwerking. Van het voetbord tot de klopper is elk element in duisternis gehuld – waardoor dit blackout pedaal in beperkte oplage perfect is voor de ‘heavy hitters’!

Dit is wat TAMA er over zegt:

Power-Strike Cobra Beater

De voortdurende evolutie van Iron Cobra is altijd voor een deel gedreven geweest door TAMA’s passie voor klank – of preciezer, TAMA’s passie om het beste te halen uit elke bassdrum waarop een Iron Cobra bespeeld wordt. De nieuwste versie van Iron Cobra heeft een kleinere diameter maar dikkere slagkop – een combinatie die meer attack oplevert dan vorige ontwerpen. Ook de afstand tussen het slagvlak van de slagkop en de schacht is vergroot. Veel drummers vonden dat deze wijziging hun gevoel van controle tijdens snellere stukken verbeterde.

Swivel Spring Tight

Tama Iron Cobra limited edition
Tama Iron Cobra limited edition

De conventionele aanpak van de veerassemblage is geweest om de onderkant van de veer te verankeren terwijl aan de bovenkant van de veer gedurende de hele cyclus van het pedaal vanuit verschillende hoeken wordt getrokken. Maar een veer waaraan onder een hoek getrokken wordt, vertegenwoordigt verspilde energie en veroorzaakt turbulentie. De Swivel Spring Tight montage lost dit probleem op, door die verloren energie terug te winnen en de soepelheid te optimaliseren door het gebruik van een gevormde montage die de basis in staat stelt vrij met de veer mee te draaien. Dit maakt een rechte veerdruk mogelijk gedurende de hele cyclus van het pedaal, met als resultaat de soepelste, lichtste actie die ooit op een bassdrumpedaal gevonden werd.

Para-Clamp II Pro

TAMA introduceert nu Para-Clamp II – een nog slimmere en bruikbaardere versie van het populaire origineel. De Para-Clamp II is in staat zich aan de grootste variëteit aan bassdrum hoops ooit vast te grijpen. De verbetering is grotendeels te danken aan de nieuw ontworpen driedimensionale rubber greep. De houdkracht is vergroot en de kans op krassen op de hoop is verdwenen. Bovendien wordt het opzetten en afbreken gemakkelijk, terwijl je op een throne zit, omdat de T-bout van de Para-Clamp II Pro aan de zijkant van het voetenbord zit, in plaats van er onder.

Oiles® Bearing Hinge

Tama Iron Cobro blackout
Iron Cobra blackout editie double pedal

Om de duurzaamheid te versterken heeft de Iron Cobra 900 Series een dikkere schacht met een diameter van 6 mm. Oiles® lagers veroorzaken veel minder wrijving dan standaard kogellagers. Ze elimineren ook ongewenste zijwaartse bewegingen en bieden een superieure duurzaamheid.

Speedo-Ring

TAMA elimineerde een andere bron van wrijving door de traditionele nylon rocker cam te vervangen door de Speedo-Ring, een tuimelaarnok met een ingebouwde kogelgelagerde tuimelaar van hoge kwaliteit. De Quick-Hook maakt niet alleen gemakkelijk opzetten en afbreken mogelijk, maar stroomlijnt ook het pedaal, zodat het snel in de koffer kan worden opgeborgen zonder de klopper te verwijderen.

Power Glide LiteSprocket

De offset vorm van de originele Power Glide LiteSprocket zorgt voor TAMA’s kenmerkende pedaalactie, die de kracht en snelheid van de klopper verhoogt als hij het einde van de slag bereikt. Met 40% minder gewicht dan onze vorige sprocket, biedt de Iron Cobra snellere, soepelere, krachtigere prestaties dan ooit tevoren.

TAMA Iron Cobra Kick Drum Pedals Blackout Edition Demo

Rolling Glide LiteSprocket

De Rolling Glide LiteSprocket is een echt rond tandwiel dat een soepele, constante actie biedt over het hele verloop van de klopperslag. 40% lichter dan onze vorige sprocket, geeft hij de Iron Cobra een lichter en toch meer controleerbaar gevoel.

Bekijk de Tama Iron Cobra blackout limited edition op Thomann.de!

 

Andere interessante artikelen

Abonneer
Laat het weten als er
0 Comments
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Onze Socials

206FansLike
324VolgersVolg
204VolgersVolg
- Advertentie-Neural DSP Quad Cortex kopen
Bekijk de Neural DSP Quad Cortex op Thomann!

Ook interessant

Yamaha FGC-TA & FSC-TA Cutaway toegevoegd aan de TransAcoustic serie

Yamaha heeft twee nieuwe akoestische gitaren aan zijn TransAcoustic serie toegevoegd - beide met cutaway body-ontwerpen die de speler gemakkelijk toegang geven tot de...

Roland onthult twee nieuwe Boutique synths: de JD-08 en JX-08

Roland introduceert twee compacte synths, de JD-08 en de JX-08, in hun line-up van boutique sound modules. Beide apparaten zijn een eerbetoon aan vroegere producten...

Universal Audio Apollo promotie: Gratis Auto-tune and andere plugins

Universal Audio viert het einde van het jaar door gratis plugins cadeau te doen bij de aankoop van een Apollo desktop interface. Afhankelijk van...
- advertentie -spot_img

Recente posts

ajax-loader
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
Nederlands