Universal Audio Introduceert nieuwe microfoonlijn

Universal Audio Inc., een wereldleider op het gebied van hardware en software voor audioproductie, zoals de populaire Apollo en Volt audio opname interfaces, UAD plug-ins, de LUNA opnametoepassing, en UAFX gitaaraccessoires, heeft zijn eerste microfoonlijn in de 60-jarige geschiedenis van het bedrijf gelanceerd.

Diverse soorten mics

De UA microfoons omvatten UA Bock buizenmicrofoons van hoge kwaliteit, handgemaakt in Santa Cruz, Californië; de bekroonde Sphere L22 Modeling Microphone, die 34 klassieke studiomicrofoons nauwkeurig kan emuleren; en nieuwe Standard Series microfoons, ontworpen voor thuisopnames, serieuze podcasters en content creators.

Standard Series mic

“We zijn blij dat we UA’s audio expertise naar microfoons kunnen brengen en dat we iets unieks kunnen leveren” merkte Bill Putnam, Universal Audio’s CEO/oprichter, op.
“Met de Bock, Sphere, en nieuwe Standard Series mics heeft elke serieuze creator een UA microfoon binnen handbereik, klaar om een leven lang te inspireren tot uitstekende opnamen, uitvoeringen en inhoud.”

Bock mics

De nieuwe vlaggenschip UA Bock mics worden met de hand gemaakt in Santa Cruz en bestaan uit een trio eersteklas buis- en FET gebaseerde modellen, gemaakt door vintage microfoon-autoriteit David Bock, die in 2020 bij het UA team kwam toen zijn Bock Audio bedrijf werd gekocht.

Bock Microfoon
Bock Microfoon

Gedurende mijn hele carrière zijn de UA Bock mics de best klinkende en mooiste mics die ik het genoegen had te ontwikkelen,” verklaarde Bock.
Deze microfoons zullen zelfs de meest veeleisende zangers, producenten en geluidstechnici van oor tot oor doen grijnzen.

Standard Series

De SD1 dynamische microfoon voor zang en uitzending/podcast toepassingen, en de SP1 pencondensatormicrofoon voor eenvoudige stereo-opnamen van instrumenten en live optredens, behoren tot de twee beproefde ontwerpen van de Standard Series mics die klaar staan om werkpaarden te worden in serieuze productieruimtes.

Lees ook op onze site:

Sphere L22

Aan de digitale kant is UA verheugd gepatenteerde Sphere Modeling Microphone technologie en modeling goeroe Chris Townsend in het UA team te verwelkomen met de aankoop van Townsend Labs Inc. in 2021 – in harmonie met UA’s marktleidende UAD audio plug-in platform.

Met de bekroonde Apollo audio interface lijn van de firma worden alle UA Microfoons geleverd met voorinstellingen die zijn ontworpen om album- en uitzendklare kwaliteit te bieden.

Bekijk een L22 Sphere demovideo:

An Introduction to Sphere | Inside Sphere

Prijs en beschikbaarheid

Bekijk de Sphere L22 op Thomann.de:

  • De Sphere L22 digitale mic is nu beschikbaar voor €1599.
  • De Standard Series SD-1 Dynamische Mic is binnenkort beschikbaar (naar schatting €350).
  • De standard series SP-1 Pencil Mic (set) komt deze zomer uit (naar schatting €450).
  • De Bock serie microfoons zullen later in het jaar te kopen zijn met prijzen van 1200 tot 6000 euro.

Meer informatie op de Universal Audio site <<

Andere interessante artikelen

Abonneer
Laat het weten als er
0 Comments
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Onze Socials

206FansLike
324VolgersVolg
204VolgersVolg
- Advertentie-Neural DSP Quad Cortex kopen
Bekijk de Neural DSP Quad Cortex op Thomann!

Ook interessant

Erica Synths brengt de EDU VCA uit

Erica Synths & Moritz Klein hebben de mki x es.EDU VCA geïntroduceerd, een eenvoudige, maar efficiënte dubbele VCA voor je Eurorack systeem. Do It Yourself De...

Lewitt kondigt de LCT 1040 hybride buis/FET microfoon aan

De LCT 1040 condensatormicrofoon werd gedurende meerdere jaren ontwikkeld door de Oostenrijkse microfoonmaker Lewitt Audio in nauwe samenwerking met een uitgebreide lijst van wereldberoemde...

Thomann breidt de inventaris uit met Adoro Silent Sticks

Musikhaus Thomann, Europa's grootste muziekinstrumentenwinkel, heeft de Adoro Silent Sticks aan zijn assortiment drums en percussie toegevoegd.  Thomann heeft zijn hoofdkantoor in Beieren en...
- advertentie -spot_img

Recente posts

ajax-loader
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
Nederlands