Nieuw van Waves: de SSL EV2 channel

De Waves SSL EV2 Channel is een gloednieuwe emulatie van de klassieke SSL 4000E console channel strip, volledig geautoriseerd door Solid State Logic. Het maakt gebruik van nieuwe analoge modeling technologie om een hoog niveau van analoge rijkdom en detail te creëren.

Dit is geen eenvoudige revisie van het oude Waves SSL E-kanaal. Het is een volledig nieuwe plugin, helemaal opnieuw gemodelleerd.

Nieuwe functies:

De nieuwe Brown Knob: Dit is nieuw voor de SSL EV2, en was niet beschikbaar was in de oude Waves SSL E plugin. Je kunt nu kiezen tussen twee klassieke SSL EQ types, de ‘O2’ Brown knop en de ‘242’ Black knop, voor meer veelzijdige EQ smaken.

De nieuwe Mic Preamp-sectie: Ook dit is nieuw in SSL EV2 en was niet beschikbaar in de oude Waves SSL E plugin. Het emuleert de mic pre / line-amp sectie van de originele SSL console, waardoor je het signaal kunt aansturen met variabele verzadiging.

Waves SSL EV2 Channel – See the All-New Features

Verder honderden presets van Grammy-winnende producers & ingenieurs – Jacquire King, Joe Barresi, Stuart White, Dave Pensado, Jack Joseph Puig, Tony Maserati, Tom Lord-Alge, Lu Diaz, Rich Costey, etc.

Nu te koop bij Thomann als digitale download <<

Bekijk alle details op de Waves website <<

Andere interessante artikelen

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Onze Socials

206FansLike
324FollowersFollow
204FollowersFollow
- Advertentie-Neural DSP Quad Cortex kopen
Bekijk de Neural DSP Quad Cortex op Thomann!

Ook interessant

Nieuwe update van Presonus’ Studio One: Versie 5.5

Studio One 5.5 is een belangrijke update van PreSonus' bekroonde opname- en productiesoftware . De nieuwe versie bevat onder meer verbeteringen voor productie, uitvoering en...

Ernie Ball Music Man brengt nieuwe St. Vincent Signature Goldie Gitaar uit

Deze versie van St. Vincent's opvallende signature model is voorzien van een trio nieuw ontworpen Ernie Ball Music Man mini humbuckers. De Goldie heeft een...

dSONIQ Realphones komt met nieuwe hoofdtelefoon modellen

dSONIQ heeft een nieuwe lijst uitgebracht van koptelefoonmodellen die ondersteund worden door Realphones, een software oplossing voor mixen met verschillende koptelefoons. Naast populaire over-ear hoofdtelefoons...
- advertentie -spot_img

Recente posts

ajax-loader
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x