Nieuw van Waves: de SSL EV2 channel

De Waves SSL EV2 Channel is een gloednieuwe emulatie van de klassieke SSL 4000E console channel strip, volledig geautoriseerd door Solid State Logic. Het maakt gebruik van nieuwe analoge modeling technologie om een hoog niveau van analoge rijkdom en detail te creëren.

Dit is geen eenvoudige revisie van het oude Waves SSL E-kanaal. Het is een volledig nieuwe plugin, helemaal opnieuw gemodelleerd.

Nieuwe functies:

De nieuwe Brown Knob: Dit is nieuw voor de SSL EV2, en was niet beschikbaar was in de oude Waves SSL E plugin. Je kunt nu kiezen tussen twee klassieke SSL EQ types, de ‘O2’ Brown knop en de ‘242’ Black knop, voor meer veelzijdige EQ smaken.

De nieuwe Mic Preamp-sectie: Ook dit is nieuw in SSL EV2 en was niet beschikbaar in de oude Waves SSL E plugin. Het emuleert de mic pre / line-amp sectie van de originele SSL console, waardoor je het signaal kunt aansturen met variabele verzadiging.

Waves SSL EV2 Channel – See the All-New Features

Verder honderden presets van Grammy-winnende producers & ingenieurs – Jacquire King, Joe Barresi, Stuart White, Dave Pensado, Jack Joseph Puig, Tony Maserati, Tom Lord-Alge, Lu Diaz, Rich Costey, etc.

Nu te koop bij Thomann als digitale download <<

Bekijk alle details op de Waves website <<

Andere interessante artikelen

Abonneer
Laat het weten als er
0 Comments
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Onze Socials

206FansLike
324VolgersVolg
204VolgersVolg
- Advertentie-Neural DSP Quad Cortex kopen
Bekijk de Neural DSP Quad Cortex op Thomann!

Ook interessant

Een nieuwe Jupiter-4 software emulatie, Mercury-4

Cherry Audio kondigt een Jupiter-4 emulatie aan, de Mercury-4. De Mercury-4 plugin is "vakkundig gemodelleerd" naar de vintage Jupiter-4 die Greg Hawkes van The Cars...

ESP LTD ’87 Rainbow Crackle heruitgave

ESP komt met de '87 Reissue Series, die de Rainbow Crackle afwerking terugbrengt. Het bedrijf zegt dat deze gitaren realistische reconstructies uit de catalogus...

Winamp keert terug als muziek app en sociaal netwerk voor muzikanten

Winamp was de PC muziekspeler bij uitstek aan het eind van de jaren 90 en het begin van de jaren 2000. Iedereen die zich de...
- advertentie -spot_img

Recente posts

ajax-loader
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
Nederlands