Nieuw van Waves: de SSL EV2 channel

De Waves SSL EV2 Channel is een gloednieuwe emulatie van de klassieke SSL 4000E console channel strip, volledig geautoriseerd door Solid State Logic. Het maakt gebruik van nieuwe analoge modeling technologie om een hoog niveau van analoge rijkdom en detail te creëren.

Dit is geen eenvoudige revisie van het oude Waves SSL E-kanaal. Het is een volledig nieuwe plugin, helemaal opnieuw gemodelleerd.

Nieuwe functies:

De nieuwe Brown Knob: Dit is nieuw voor de SSL EV2, en was niet beschikbaar was in de oude Waves SSL E plugin. Je kunt nu kiezen tussen twee klassieke SSL EQ types, de ‘O2’ Brown knop en de ‘242’ Black knop, voor meer veelzijdige EQ smaken.

De nieuwe Mic Preamp-sectie: Ook dit is nieuw in SSL EV2 en was niet beschikbaar in de oude Waves SSL E plugin. Het emuleert de mic pre / line-amp sectie van de originele SSL console, waardoor je het signaal kunt aansturen met variabele verzadiging.

Waves SSL EV2 Channel – See the All-New Features

Verder honderden presets van Grammy-winnende producers & ingenieurs – Jacquire King, Joe Barresi, Stuart White, Dave Pensado, Jack Joseph Puig, Tony Maserati, Tom Lord-Alge, Lu Diaz, Rich Costey, etc.

Nu te koop bij Thomann als digitale download <<

Bekijk alle details op de Waves website <<

Andere interessante artikelen

Abonneer
Laat het weten als er
0 Comments
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Onze Socials

206FansLike
324VolgersVolg
204VolgersVolg
- Advertentie-Neural DSP Quad Cortex kopen
Bekijk de Neural DSP Quad Cortex op Thomann!

Ook interessant

Solid State Logic breidt uit met BiG SiX mengpaneel

De Solid State Logic BiG SiX, een compacte studio-grade mixer en interface, is zojuist aangekondigd. Zowel de SiX als de BiG Six combineren eigenschappen...

De 3e reeks Harley Benton Fusion-III gitaren

Harley Benton voegt een paar goed uitgerustte nieuwe modellen toe aan de betaalbare Fusion-III elektrische gitaar line-up. Verkrijgbaar met of zonder tremelo's, pronken deze solid...

Nieuwe serie betaalbare draaitafels van Lenco

Lenco heeft een nieuwe betaalbare serie draaitafels voor thuisgebruik aangekondigd. De LS-410, LS-430 en LS-440 zijn riemaangedreven apparaten en hebben enkele extra's voor de...
- advertentie -spot_img

Recente posts

ajax-loader
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
Nederlands