Nieuw van Waves: de SSL EV2 channel

De Waves SSL EV2 Channel is een gloednieuwe emulatie van de klassieke SSL 4000E console channel strip, volledig geautoriseerd door Solid State Logic. Het maakt gebruik van nieuwe analoge modeling technologie om een hoog niveau van analoge rijkdom en detail te creëren.

Dit is geen eenvoudige revisie van het oude Waves SSL E-kanaal. Het is een volledig nieuwe plugin, helemaal opnieuw gemodelleerd.

Nieuwe functies:

De nieuwe Brown Knob: Dit is nieuw voor de SSL EV2, en was niet beschikbaar was in de oude Waves SSL E plugin. Je kunt nu kiezen tussen twee klassieke SSL EQ types, de ‘O2’ Brown knop en de ‘242’ Black knop, voor meer veelzijdige EQ smaken.

De nieuwe Mic Preamp-sectie: Ook dit is nieuw in SSL EV2 en was niet beschikbaar in de oude Waves SSL E plugin. Het emuleert de mic pre / line-amp sectie van de originele SSL console, waardoor je het signaal kunt aansturen met variabele verzadiging.

Waves SSL EV2 Channel – See the All-New Features

Verder honderden presets van Grammy-winnende producers & ingenieurs – Jacquire King, Joe Barresi, Stuart White, Dave Pensado, Jack Joseph Puig, Tony Maserati, Tom Lord-Alge, Lu Diaz, Rich Costey, etc.

Nu te koop bij Thomann als digitale download <<

Bekijk alle details op de Waves website <<

Andere interessante artikelen

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Onze Socials

206FansLike
324FollowersFollow
204FollowersFollow
- Advertentie-Neural DSP Quad Cortex kopen
Bekijk de Neural DSP Quad Cortex op Thomann!

Ook interessant

Lindell 902 De-Esser plugin

Lindell Audio heeft, in samenwerking met Plugin Alliance, de Lindell 902 De-Esser plug-in gelanceerd voor MEGA abonnees, met een bredere release gepland voor 4...

Plugin Boutique Black Friday en Cyber Monday

Ook Plugin Boutique heeft dit jaar weer een grote hoeveelheid waanzinnige Black Friday en Cyber Monday deals en discounts! Mocht je Plugin Boutique nog niet...

De Portacapture X8 van Tascam

Tascam heeft recentelijk de Portacapture X8 aangekondigd, een nieuwe multitrack field recorder. De X8 is een multitrack, multifunctionele recorder met tal van functies en...
- advertentie -spot_img

Recente posts

ajax-loader
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x